Хоолны орц
Порц | |
---|---|
Лаврын навч |
2 ширхэг
|
Хар перцний үр |
6 ширхэг
|
Ус |
10-11 цайны аяга1 цайны аяга = Шингэн- 240мл, Хуурай - 160-180гр
|
Үхрийн махны өтгөн шөл |
5-6 цайны аяга1 цайны аяга = Шингэн- 240мл, Хуурай - 160-180гр
|
Байцаа |
1/2 ширхэг
|
Ургамлын тос |
1 хоолны халбага1 хоолны халбага = Шингэн - 15мл, Хуурай - 15гр
|
Сонгино |
2 ширхэг
|
Лууван |
2 ширхэг
|
Ногоон майлз |
170 гр
|
Утсан зайдас |
450 гр
|
Тахиан цээж мах |
270 гр
|
Хиам |
230 гр
|
Даршилсан өргөст хэмх |
3 ширхэг
|
Томатны соус |
180 гр
|
Хар чидун жимс |
3/4 цайны аяга1 цайны аяга = Шингэн- 240мл, Хуурай - 160-180гр
|
Даршилсан улаан лооль |
400 гр
|
Хуурай цагаан дарс |
1 цайны аяга1 цайны аяга = Шингэн- 240мл, Хуурай - 160-180гр
|
Цөцгий |
1/2 цайны аяга1 цайны аяга = Шингэн- 240мл, Хуурай - 160-180гр
|
Давс |
1,5 цайны халбага1 цайны халбага = Шингэн- 5мл, Хуурай - 5гр
|
Өргөст хэмхний навч |
1/2 цайны аяга1 цайны аяга = Шингэн- 240мл, Хуурай - 160-180гр
|
Нимбэг |
1/2 ширхэг
|
Үхрийн мах |
400 гр
|
Орос үндэсний хоол манайхны дунд түгээмэл тархсан бөгөөд өдгөө бид өөр өөрийн аргаар жорлож өдөр тутмын хоол болгон хийж идэх болжээ. Тиймд энэ удаад жинхэнэ орос жороор амтат солянка шөлийг хийж өвлийн тачигнасан хүйтнийг умартан гэр бүлээрээ сайхан хооллоорой.
80 мин
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
No comments:
Post a Comment